fredag 21. november 2008


Jeg er med på enda en konkurranse!
Anna frister med en poster fra Petrified in pink. Jeg tror jeg ønsker meg en rosa en... ;-)

torsdag 20. november 2008Jag är med & tävlar om ett överraskningspaket från kreativa Blafre Design i SessanochPrinsessan`s blogg!

onsdag 19. november 2008

Heklet skjerfJeg har brukt opp enda mer Kitten Mohair, og heklet et skjerf! Oppskriften finnes her. Jeg har brukt heklenål nr 4, for jeg hekler litt løst, men litt tykkere nål kan nok også brukes.
Blir nok kanskje en julegave dette... ;-)

søndag 16. november 2008

Flower basket shawlNår jeg var så godt i gang med sjals-strikking, satte jeg like godt i gang med et nytt med en gang. Denne gangen ble det et Flower basket shawl. Syntes ikke dette var fullt så morsomt å strikke, men gikk nokså greit. Brukte Tynn Alpakka og pinner 4. Strikket 9 mønster-omganger, så det ble ikke så stort. Men et fint lite sjal. Og veldig mykt! ;-) Satser nok på garn i god kvalitet fremover, ja.

Swallowtail shawlJeg har strikket mitt første sjal! Valget falt på Swallowtail shawl. Likte det veldig godt. Det var gøy å strikke. Brukte Kitten Mohair, som jeg egentlig hadde kjøpt inn til en genser som det aldri ble noe av. Pinne nr 5.

torsdag 13. november 2008

Fotokonkurranse

Jeg har meldt meg inn i fotoklubben til Rælingen Kunstforening. I går var jeg med på min aller første fotokonkurranse. Temaet var nokså utfordrende - "Ett bilde kan si mer enn tusen ord". Men jeg bestemte meg til slutt for 3 bilder, blant annet dette:Og jeg kom faktisk på andre plass! Og bildet ble nominert til årets bilde! Litt av en pangstart. De to andre bildene mine fikk også poeng, og jeg kom på andreplass sammenlagt også. :-)

Bildet ble tatt i Calcutta for 6 år siden. Hadde da et lite og gammelt kompaktkamera. Har skannet inn negativene nå, og det ble veldig vellykket. Fint for meg at pappa er utstyrsfrik og kjøper inn alt mulig utstyr (les: negativskanner), som jeg kan nyte godt av! ;-)