lørdag 13. mars 2010

Endelig oppdatering!

Etter en veldig lang pause har jeg nå funnet ut at jeg skal prøve meg på litt oppdateringer igjen. :-)Begynner med å vise frem dette teppet som jeg har strikket i Babysilk fra Du store alpakka. Oppskriften kan du finne her.Veldig fornøyd med teppet. Det ble veldig mykt og deilig.Hadde mer garn igjen, så fant ut at jeg skulle strikke noen babysokker til også. Husker ikke helt hvor jeg fant oppskriften, men den lovte visst at de skulle holde seg på og ikke falle av...Hvem mottakeren er gjenstår å se... ;-)

5 kommentarer:

Maj sa...

Kjempenydelig babyteppe :-)

lenak sa...

Det var NYDELIG, både teppe og sokker :o)

Elin H. sa...

Åååh så utrolig nydelig!!! :) Så flink du er å strikke.

Charlotte - FO² sa...

Å så lekkert det ble! Pent strikket :)

Macro er kjempe moro! Jeg bruker Tamron 90mm f/2.8, og er kjempe fornøyd med den :)

Anonym sa...

Hei Lene,

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen

---------------------------------

Christine Sand

Casting, Feelgood Scene, Film og Tv

christine@feelgoodmail.no